Produktinformation
Nästa seglingsäventyr: Med Boris Herrmann och hans team i Ocean Race

Sedan hans spektakulära femteplats i Vendée Globe har intresset för den tyske singelhandseglaren Boris Herrmann inte upphört. Knappt hade han nått mållinjen förrän han redan började planera för nästa regatta, Ocean Race. Denna gång med ett nytt fartyg och besättning i sju etapper runt jorden, testa fysikens gränser, absolut högpresterande sport, i månader i sträck - detta kräver minutiösa förberedelser och den högsta graden av uthållighet.
Med denna illustrerade textbok är du på plats: vid dopet av den nya högteknologiska yachten Malizia Seaexplorer, vid de första testerna av racingprojektilen, vid teamets växande tillsammans, vid alla höga och låga punkter i den prestigefyllda seglingstävlingen runt jorden!
Tysklands bästa seglare i Ocean Race: ren adrenalin från start till mål
Nästa seglingsäventyr för Boris Herrmann efter hans framgångar i Vendée Globe
Spektakulära seglingsbilder från tävlingen och direkt från ombord
Berättelser från insidan om brutna foils, brutna master och alla andra utmaningar
En gripande Boris Herrmann-bok full av berättelser, foton och känslor
Segling på högsta nivå: intryck före, under och efter tävlingen
Segling som en upplevelse på gränsen, alltid på gränsen - det är sporten för Boris Herrmann. Jochen Rieker, redaktör för Yacht magazine, Europas största vattensporttidning, hade långa samtal med toppseglaren och hans besättning och följde med teamet runt om i världen. I den här boken har han sammanfattat sina insikter om förberedelserna, byggandet av Malizia och utmaningarna under de enskilda etapperna. Ett måste för alla segelfans, en fantastisk present till seglare som själva drömmer om nästa offshore-äventyr och en titt bakom kulisserna på den berömda segelregattan!
Noter
Tekniska data
Artikel nr.459520
EAN9783667127464
Leverantörens artikelnr.978366712746
Recensioner

0 från 0 omdömen

 (0)

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande