Produktinformation
Steiner Commander har alltid varit en garant för ultimat säkerhet och stöd till sjöss; den nya Commander Thermal kommer inte bara att uppfylla detta krav, utan kommer att ta det ännu längre. Idag, som alltid, lovar vi dig enastående observationsprestanda, men också teknisk innovation och tillförlitlighet.
Steiners värmekamera är den perfekta utrustningen för alla sjömän och ger dem säkerhet och exakt navigering på öppet hav och i de mest krävande utmaningarna. Den ger värdefullt stöd vid navigering under dagen eller i fullständigt mörker. Den ger också tydlig sikt över belysta och obelysta bojar, flytande skräp, andra båtar och hamninlopp.
Sammanfattningsvis erbjuder Commander Thermal tillsammans med analoga kikare det perfekta komplementet, särskilt vid svåra ljus- och siktförhållanden, tidig upptäckt av faror samt sök- och räddningsinsatser till sjöss. Det är därför ett värdefullt tillskott till en sjömans utrustning, vilket förbättrar säkerheten och effektiviteten till sjöss.
- Skarpaste värmebilder tack vare den toppmoderna 640x480 värmesensorn
- Höghastighetsprogramvara ger bästa möjliga bild i alla väderförhållanden (regn, snö, dimma)
- Högkvalitativ OLED-display med en upplösning på 1280x960 förbättrar detektering och identifiering
- Kontrastrika bilder med exakta konturer tack vare ett NETD-värde < 35 för avancerad bildförbättring
- Anpassade knappar för enkel användning i kombination med mycket lätt hölje
- Vattentätt och hållbart hölje i Makrolon-polykarbonat för en praktiskt taget oförstörbar yta som tål temperaturer från -10°C till +50°C
- Ergonomisk och utbytbar ögonmussla för bekväm sikt hela tiden
- Kontinuerlig arbetstid på mer än 8,5 timmar med utbytbart batteri som finns i handeln
Noter
Tekniska data
Artikel nr.463060
Leverantörens artikelnr.8700000109
Tillverkare "Steiner"

Steiner

Ultimat skydd på alla världens hav - vattentätt, korrosionsbeständigt, alltid extremt skarpt, med specialbeläggningar, design och funktioner speciellt framtagna för aktiviteter på vattnet. Till och med DGZRS har haft Steiner Commander XP ombord i årtionden.

Recensioner

0 från 0 omdömen

 (0)

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande