Produktinformation
Den elektriska toaletten för båtar med sidokontrollpanel från Compass erbjuder en optimal lösning för enkel installation och effektiv drift på din båt. Installationen av den elektriska toaletten kräver inte byte av slangar, eftersom denna toalett har samma diameter som konventionella manuella toaletter. Idrifttagningen är enkel med en 12V-kabelanslutning, utan behov av en separat kontrollpanel.

Denna elektriska toalett är mångsidig, lämplig för både över- och undervattensbruk och har en integrerad skärare med skärplatta i rostfritt stål. Pumpen kan monteras antingen till vänster eller till höger om skålen. En manuell pump kan också enkelt eftermonteras för ytterligare flexibilitet. Toalettlocket och sitsen är tillverkade av lackerat trä, vilket inte bara garanterar ett högkvalitativt utseende utan också en lång livslängd.

Tekniska data:
- Inloppsstorlek: 19 mm (¾ tum)
- Utloppsstorlek: 38 mm (1½ tum).
- Mått: 45 x 32 x 41 cm (BxHxD)
Noter
Tekniska data
Artikel nr.391260
EAN4054132106167
Leverantörens artikelnr.SFMTE1-02
Recensioner

0 från 0 omdömen

 (0)

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande


Toaletter ombord

Vilka är fördelarna och nackdelarna med de olika typerna av toaletter? Vad behöver man tänka på när man kasserar och använder dem? Vår guide ger en översikt över vad du bör tänka på när du väljer och underhåller en toalett.

Zum Ratgeber