Produktinformation
ISO 180N Premium UML ProSens-livvästen från Marinepool kännetecknas av en särskilt ergonomisk skärning som är bekväm att bära även när du bär många oljeskinn. Den har också en mjuk fleecekrage och ett grenband som förhindrar att Premium UML ProSens-livvästen glider. Mesh-tyg på ryggen och en dubbel sele fördelar vikten jämnt över båda axlarna och ryggen om den automatiska räddningsvästen utlöses. Kroppen vänds snabbt till medvetslös position. Reflexband på den gula flytvästen, en D-ring i selen och en livlina som tillval ger maximal säkerhet med denna Marinepool-räddningsväst. Det högkvalitativa automatiska utlösningssystemet kan kontrolleras genom inspektionsfönstret. ProSens-livvästen är lämplig för personer med ett bröstomfång på 55 - 140 cm. Levereras med en 38 g CO2-patron med 180 N flytkraft.
Noter
Tekniska data
Artikel nr.371980
EAN4055251364490
Leverantörens artikelnr.18ISPRE1401
Fastigheter
Auftrieb in Newton 150_TID
Lifebelt incl._TID
Personenkreis Erwachsene_TID
Rettungswestentyp Automatik_TID
Tillverkare "Marinepool"

Den internationellt kända varumärkestillverkaren Marinepool insåg tidigt att exceptionella väderförhållanden inom vattensporter, segling och yachting kräver specialkläder och ett brett utbud av tillbehör. Företaget grundades 1991 i Münchenområdet och tillverkar seglingskläder, funktionskläder och maritimt mode för vattensportfans. Förutom flytvästar och flytvästar innehåller sortimentet också oljeskinn och funktionskläder som fleecejackor och softshelljackor.

Marinepool är en officiell partner till olika seglingsevenemang runt om i världen. Märket utrustar seglingsteam för tävlingar och träningspass med innovativa lösningar. Marinepool seglingskläder skapar de perfekta förutsättningarna för enastående resultat inom vattensporter och segling.


Recensioner

0 från 0 omdömen

 (0)

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande


Kunder köpte också

540,00 kr
Från 1 200,00 kr
-19%
Automatisk flytväst "ISO 180N Pro" från Marinepool
Från 120,00 kr
Från 600,00 kr