Produktinformation
Se undervattensobjekt framför båten. Lägger till FrontVü och LiveVü Forward-vyer: 2 av de mest övertygande vyerna från Panoptix, ett unikt och innovativt ekolod för skeppare. FrontVü-ekolodet visar hinder under vattnet med en räckvidd framåt på upp till 91 meter (300 fot) när du närmar dig dem; hjälper till att undvika kollisioner. Med LiveVü Forward-ekolodet kan du se fiskar - och även dykare - under och framför fartyget i realtid, med en räckvidd framåt på upp till 30 meter (100 fot). Båda vyerna fungerar oavsett om du är på väg eller inte. Inkluderar monteringssats för montering av givaren på akterspegeln. Frekvens 417 kHz, effekt 48 W, konbredd 90°x20°, maxdjup 300 ft. Nedåt; 300 ft. Framåt, Djup/Hastighet/Temperatur, Djup och temperatur, Antal Ethernet-stift, Kabellängd: Strömkabel 30 ft.; Ethernet-kabel 30 ft. Stödd skrovets tvärsnitt/ aktervinkel 0°-70°.
Noter
Tekniska data
Artikel nr.423151
EAN0753759160531
Leverantörens artikelnr.010-01588-01
Tillverkare "Garmin"
Varumärket GARMIN, grundat 1989, är ett av världens ledande företag inom området mobil navigation. Med egen kartografi och det breda sortimentet av GARMIN MARINE-produkter har företaget också framgångsrikt utvecklats till en av de ledande leverantörerna av marina navigationsenheter. GARMIN lägger stor vikt vid kvaliteten på alla sina produkter och kontrollerar tillverkningen i egna anläggningar.
Recensioner

0 från 0 omdömen

 (0)

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande


Sjökortsplotter

Sjökortsplottrar är oumbärliga för snabb och säker navigering och är därför en integrerad del av varje båtägares repertoar.

Zum Ratgeber