Produktinformation
ActiveTarget® 2 ger dig den högsta upplösningen och den bredaste, tydligaste livevyn av fisk och struktur. Genom att observera fiskens reaktioner på ditt bete i realtid kan du snabbt göra de justeringar som gör skillnad och hjälper dig att fånga fler fiskar. Setet består av ekolodsmodul, givare och fäste. Högupplösta live-action-bilder visar exakt vad som händer under vattnet i realtid med tydliga live-action-vyer av fiskar och strukturer. Detta ger de bredaste undervattensbilderna för snabbare tolkning. Med vyer framåt, nedåt och scout kan du se allt som händer runt din båt. Du kan visa flera vyer samtidigt och med den andra valfria ActiveTarget 2-givaren kan du aktivera vyerna Framåt + Bakåt och Scout för effektivare spårning av beten framför båten. Kompatibel med HDS Live, HDS Carbon och Elite FS.
Noter
Tekniska data
Artikel nr.454550
EAN4054132148846
Leverantörens artikelnr.15959-001
Tillverkare "Lowrance"
Hitta - Navigera - Dominera. Fånga helt enkelt mer fisk - LOWRANCE gör det möjligt! Om du letar efter praktiska och pålitliga fiskfinnare har du kommit till rätt ställe. LOWRANCE erbjuder professionella ekolodsmoduler och ekolod som är enkla att använda och alltid prisvärda. Dessutom har LOWRANCE mycket mer marinelektronik i sin portfölj, såsom kartplottrar, kompatibla kartmoduler, bredbandiga 4G/3G-radarsystem, instrumentdisplayer, NMEA 2000®-nätverkslösningar och VHF-radio/AIS/GPS.
Recensioner

0 från 0 omdömen

 (0)

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande


Sjökortsplotter

Sjökortsplottrar är oumbärliga för snabb och säker navigering och är därför en integrerad del av varje båtägares repertoar.

Zum Ratgeber